AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ekmek

Kahve falında pirinç ekmek

Kahve falında pirinç ekmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine yorulur.

Kahve falında pirinç ekmek gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında pirinç ekmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç ekmek görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya pirinç ekmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında yanık pirinç görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında küflenmiş pirinç görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına inanılır.

Kahve falında çuvalla pirinç almak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında böcekli pirinç görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç pilavı kusmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir