AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut istemek

Kahve falında nohut istemek

Kahve falında nohut istemek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, ailesini de mutlu edeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında nohut istemek gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Kahve falında nohut istemek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında etli nohut görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut sulusu yemek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında nohut çuvalı görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut dikmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut fidesi görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav yemek işindeki verimin artacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ nohut görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir