AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının kurtlandığını görmek

Kahve falında ayağının kurtlandığını görmek

Kahve falında ayağının kurtlandığını görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hızlanacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, hasret içinde kalacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına inanılır.

Kahve falında ayağının kurtlandığını gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Kahve falında ayağın kurtlandığını görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında ayağının kurtlandığını görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu ayak görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında kurtcuk görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek kurdu görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu incir yemek zor durumlara düşeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kurt görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında su içinde kurtçuk görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir