AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu incir yemek

Kahve falında kurtlu incir yemek

Kahve falında kurtlu incir yemek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu incir yemek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Kahve falında kurtlu incir yemek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu incir görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında incirin içinde kurt görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış incir görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük incir yemek hayattan elini eteğini çekeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında ballı incir yemek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı incir yemek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, tazeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir yemek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir