AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu ayak görmek

Kahve falında kurtlu ayak görmek

Kahve falında kurtlu ayak görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, karalar bağlayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu ayak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kurtlu ayak görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında kurtcuk görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının kurtlandığını görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağın kurtlandığını görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kurt sürüsü görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlarla konuşmak günahtan temizlenmeye, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış üzüm görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında midede kurt görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir