AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva dağıtıldığını görmek

Kahve falında helva dağıtıldığını görmek

Kahve falında helva dağıtıldığını görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında helva dağıtıldığını gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Kahve falında helva dağıttığını görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında helva dağıtıldığını görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında peynirli helva yapmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında fıstıklı helva görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası yapmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Kahve falında helva ekmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bunalıma gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk helva yemek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında helvası yemek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, maddi olanaklarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir