AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş helva görmek

Kahve falında pişmiş helva görmek

Kahve falında pişmiş helva görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş helva gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş helva görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helva yemek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı helva görmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün helvasını yemek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev yapımı helva görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, hastalıktan şifa bulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında saray helvası görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında helva pişirmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında helva yapmak sözleri tutulacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir