AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı peteği görmek

Kahve falında arı peteği görmek

Kahve falında arı peteği görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında arı peteği gördüyseniz:

  • Anılarınızın üzerinden geçmeniz ilerlemek için gerekli cevapları bulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında petekte arı görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arı bal peteği görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Kahve falında arı peteği görmek zenginlik kazanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı ve petek görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında petek bal ve arı görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına rivayet eder.

Kahve falında arı petekleri görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan petek çıkarmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir