AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ve petek görmek

Kahve falında arı ve petek görmek

Kahve falında arı ve petek görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı ve petek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında arı petekleri görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında petekte arı görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalettir.

Kahve falında petek bal ve arı görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında arı bal peteği görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında arı peteği görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, beklenilen takdiri alacağına işarettir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek yüzünü güldüreceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı ve petek görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında petek bal yediğini görmek düşmanlarla beraber oturmaya, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir