AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek açtığını görmek

Kahve falında börek açtığını görmek

Kahve falında börek açtığını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında börek açtığını gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Kahve falında börek açtığını görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına rivayet eder.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, resmi bir göreve getirileceğine işarettir.

Kahve falında armut ağacının çiçek açtığını görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek açmış kiraz ağacı görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aç kedi doyurmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında meyve ağacının çiçek açtığını görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında bebeği aç bırakmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir