AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdenin değiştiğini görmek

Kahve falında perdenin değiştiğini görmek

Kahve falında perdenin değiştiğini görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, en yukarılara çıkacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, zor bir döneme girileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında perdenin değiştiğini gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında perde değiştirmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kendini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında tül perde değiştirmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında perdenin değiştiğini görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında perdeleri değiştirmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk perde görmek şansının yaver gideceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına işarettir.

Kahve falında banyoda perde görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camda asılı perde görmek başka alanlara yöneleceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında tül perde ütülemek alım gücünün artacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir