AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde aralamak

Kahve falında perde aralamak

Kahve falında perde aralamak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında perde aralamak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında perdeyi aralamak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında perde aralamak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kapı aralamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında kapıyı aralamak ileri gideceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Kahve falında tül perde katlamak yakın çevresine fikir danışacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak perde görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli perde görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Kahve falında tül perde değiştirmek refah düzeyinin düşeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir