AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana asıldığını görmek

Kahve falında birinin sana asıldığını görmek

Kahve falında birinin sana asıldığını görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sana asıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Kahve falında birinin sana asıldığını görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına inanılır.

Kahve falında kızının asıldığını görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında adam asıldığını görmek işindeki verimin artacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında ipe asıldığını görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının asıldığını görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanların asıldığını görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin asıldığını görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin boynundan asıldığını görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, önemli atılımlar yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir