AnaSayfa / Genel / Kahve falında topal olduğunu görmek

Kahve falında topal olduğunu görmek

Kahve falında topal olduğunu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerindeki karın artacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topal olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında eşini topal görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında topallayan adam görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topal eşek görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına delalettir.

Kahve falında birini topal görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını topal görmek iyi haberler alınacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında topal biriyle evlenmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağlam birini topal görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işarettir.

Kahve falında babayı topal görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir