AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu topal görmek

Kahve falında oğlunu topal görmek

Kahve falında oğlunu topal görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, gönül yaralarının iyileşeceği işaret eder.

Kahve falında oğlunu topal gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında oğlunu topal görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını topal görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eşini topal görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi topal görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret eder.

Kahve falında topallayan adam görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topal koyun görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, onu dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topallayarak yürüdüğünü görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında topal adam görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir