AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerenin kırılması görmek

Kahve falında pencerenin kırılması görmek

Kahve falında pencerenin kırılması görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sorunların gittikçe artacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, makamının sarsılmayacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pencerenin kırılması gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, geçiminin zor hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere kırılması görmek edilen duaların tutacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış pencere görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Kahve falında pencere kırıldığını görmek insanlarla iç içe olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek doğru bir karar verileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında pencerenin kırılması görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir