AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor zambak görmek

Kahve falında mor zambak görmek

Kahve falında mor zambak görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, başına türlü belalar geleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, aradaki buzların eritileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor zambak gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet eder.

Kahve falında mor zambak görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı zambak çiçeği görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret eder.

Kahve falında pembe zambak görmek kredi çekileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz zambak görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında zambak toplamak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zambak çiçeği görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zambak görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, garanti olacak makama oturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir