AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe spor ayakkabı görmek

Kahve falında pembe spor ayakkabı görmek

Kahve falında pembe spor ayakkabı görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, ticarette zarar edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe spor ayakkabı gördüyseniz:

  • Zihniniz sürekli olarak bir şeyden etkilenecek.

Kahve falında pembe spor ayakkabı görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında siyah spor ayakkabı görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni spor ayakkabısı görmek hayır vereceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında spor ayakkabı satın almak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir