AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşır kaybetmek

Kahve falında iç çamaşır kaybetmek

Kahve falında iç çamaşır kaybetmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşır kaybetmek gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Kahve falında iç çamaşırı kaybetmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırını kaybetmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşır kaybetmek şansının her zaman yaver gideceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşırını kaybetmek fal sahibinin fakirleşeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşırlarını kaybetmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır kaybetmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi iç çamaşırı görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırlı birini görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir