AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük kaybetmek

Kahve falında yüzük kaybetmek

Kahve falında yüzük kaybetmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, talihin yüze güleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında yüzük kaybetmek gördüyseniz:

  • İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar.

Kahve falında söz yüzüğü kaybetmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tek taş yüzük kaybetmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğünü kaybetmek kötü durumların ortadan kalkacağına, sağlık problemleri içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzüğünü kaybetmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kaybetmek ve bulmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük kaybetmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, masa başı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında yüzüğünü kaybedip tekrar bulmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüğün taşını kaybetmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir