AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe perde görmek

Kahve falında pembe perde görmek

Kahve falında pembe perde görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kazanç ve kar getireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında pembe perde gördüyseniz:

  • Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında pembe renk perde görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına inanılır.

Kahve falında pembe perde almak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe perde asmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe tül perde görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe perde görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tül perde dikmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güpürlü perde görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil perde görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir