AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kurbağa görmek

Kahve falında pembe kurbağa görmek

Kahve falında pembe kurbağa görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, işlerinin çoğalacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında pembe kurbağa gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Kahve falında pembe kurbağa görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kurbağa bacağı yemek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir kurbağa görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet eder.

Kahve falında yılan ve kurbağa görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kurbağa görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında iri kurbağa görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir