AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe külotlu çorap görmek

Kahve falında pembe külotlu çorap görmek

Kahve falında pembe külotlu çorap görmek çok dikkat çekeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, idealist davranacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe külotlu çorap gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında pembe külotlu çorap görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe külot görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında külotlu çorap almak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir