AnaSayfa / Genel / Kahve falında külotlu çorap almak

Kahve falında külotlu çorap almak

Kahve falında külotlu çorap almak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, aile hayatında sevinileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, üzüleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında külotlu çorap almak gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Kahve falında pembe külotlu çorap görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, üzücü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı külotlu çorap görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert külotlu çorap görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir