AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe göz görmek

Kahve falında pembe göz görmek

Kahve falında pembe göz görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında pembe göz gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pembe göz kalemi sürmek moralsiz ve düşünceli olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe göz görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe göz kalemi görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe kalp görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pembe gül dikmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe kolye görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir