AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kolye görmek

Kahve falında pembe kolye görmek

Kahve falında pembe kolye görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında pembe kolye gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Kahve falında pembe kolye takmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe taşlı kolye görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Kahve falında pembe taşlı kolye takmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Kahve falında pembe kolye görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kolye taşı görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında safir kolye görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında ölüden kolye almak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işaret eder.

Kahve falında mercan kolye görmek yokluğa düşeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir