AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe bina görmek

Kahve falında pembe bina görmek

Kahve falında pembe bina görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, maddi konuda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe bina gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Kahve falında pembe bina görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uzun bina görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına inanılır.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Kahve falında bina yapıldığını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında binadan atlayan adam görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya taşınmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak geçim sıkıntısının biteceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılan binanın içinde olmak iç dünyasının da güzelleşeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir