AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binaya taşınmak

Kahve falında yüksek bir binaya taşınmak

Kahve falında yüksek bir binaya taşınmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kendi işine kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya taşınmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında yüksek bir binaya taşınmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binaya taşınmak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yeni binaya taşınmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında eski binaya taşınmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı eve taşınmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir eve taşınmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere taşınmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek eve taşınmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir