AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe bilgisayar görmek

Kahve falında pembe bilgisayar görmek

Kahve falında pembe bilgisayar görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında pembe bilgisayar gördüyseniz:

  • Ailenize karşı daha ilgili olmalısınız.

Kahve falında pembe bilgisayar görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayar hediye almak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar programı görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar kaybetmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar kurmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda oyun oynamak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bilgisayar görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir