AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazen etek giymek

Kahve falında pazen etek giymek

Kahve falında pazen etek giymek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, sıkıntısından kurtulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında pazen etek giymek gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Kahve falında pazen etek giymek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalettir.

Kahve falında pazen kumaş görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazen görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında pazen pijama görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında kısa etek giymek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında tül etek giymek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin etek giymek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir