AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaldızlı kumaş görmek

Kahve falında yaldızlı kumaş görmek

Kahve falında yaldızlı kumaş görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, takdir edilen kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında yaldızlı kumaş gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Kahve falında yaldızlı kumaş görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yaldızlı bardak görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında yaldızlı kuran görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yaldız görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaldızlı yazı görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında yaldız görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında altın yaldızlı bardak görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir