AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarın toplandığını görmek

Kahve falında pazarın toplandığını görmek

Kahve falında pazarın toplandığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında pazarın toplandığını gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Kahve falında pazarın toplandığını görmek zenginliğini kaybedeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplanmış pazar görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında pazardan perde almak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan kırmızı biber almak dünya malı edineceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı pazarı görmek iyiliğe ve güzelliğe, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında pazardan zeytin almak şifa göreceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda yumurta görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında halk pazarı görmek huzura erileceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir