AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarı gezmek

Kahve falında pazarı gezmek

Kahve falında pazarı gezmek itibar göreceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, dualarına karşılık alacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazarı gezmek gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Kahve falında çarşı pazar gezmek zorlukların yaşanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında pazar yerinde gezmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda gezmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, hayırlı haberler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda gezdiğini görmek işlerinin iyi gideceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarı gezmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında pazardan sarımsak almak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan eşya almak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazara görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, şan şöhret kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir