AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada mantar görmek

Kahve falında kafada mantar görmek

Kahve falında kafada mantar görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, hak yoluna döneceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafada mantar gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Kahve falında kafada mantar görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı mantar yemek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu mantar toplamak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında zehirli mantar toplamak işlerin başına geçeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde mantar görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında karda mantar görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantar koklamak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta mantar toplamak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir