AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar yemek

Kahve falında mantar yemek

Kahve falında mantar yemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, işlerin hafifleyeceğine, kafasına göre birini bulacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mantar yemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında mantar yemeği yapmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mantar yemeği pişirmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında zehirli mantar yemek konforunu ve rahatını yitireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına işarettir.

Kahve falında mantar pişirip yemek rahatlığa erileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında acı mantar yemek yaşam sevincinin geri geleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantarlı yemek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mantar yemek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ mantar yemek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir