AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan ıspanak almak

Kahve falında pazardan ıspanak almak

Kahve falında pazardan ıspanak almak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Kahve falında pazardan ıspanak almak gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında pazardan ıspanak almak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ıspanak böreği görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında marul ıspanak görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ıspanak toplamak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, lüks içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekilmiş ıspanak görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıspanak böreği yemek beklenilen takdiri alacağına, zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıspanak topladığını görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinçli ıspanak görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, doktordan doktora koşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir