AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan kabak almak

Kahve falında pazardan kabak almak

Kahve falında pazardan kabak almak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan kabak almak gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında pazardan kabak almak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabak satın almak üzüleceğine, pişman olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek kabağı görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kestane kabağı görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına alamet eder.

Kahve falında kabak yemeği yapmak saygın ve ünlü biri olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık kabak görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak çiçeği görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir