AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı toplamak

Kahve falında kayısı toplamak

Kahve falında kayısı toplamak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı toplamak gördüyseniz:

  • Ortaklarınız, partneriniz veya meslektaşlarınız bazı konulardaki düşüncelerini ya da eğilimlerini açıkça belli edebilirler.

Kahve falında olgun kayısı toplamak ne yöne gideceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacından kayısı toplamak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı ve erik toplamak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, solan yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kayısı toplamak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı toplamak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından kayısı toplamak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı toplamak ve yemek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında daldan kayısı toplamak kimse ile tartışmayacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir