AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan şeftali almak

Kahve falında pazardan şeftali almak

Kahve falında pazardan şeftali almak kötü gününden de geri duracağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan şeftali almak gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında pazardan şeftali almak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun şeftali yemek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında daldan şeftali koparmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında armut ve şeftali görmek malın bereketinin artmasına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük şeftali yemek geçimin kolaylaşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük şeftali görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil şeftali görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında şeftali toplamak yolculuğa çıkmaya, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir