AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük marul görmek

Kahve falında çürük marul görmek

Kahve falında çürük marul görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük marul gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında çürük marul görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan marul çıkarmak umduklarını bulamayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında tavşana marul yedirmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında marul satmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul koparmak borçlarının çoğalacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında marul ekmek görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir