AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda kaybolmak

Kahve falında pazarda kaybolmak

Kahve falında pazarda kaybolmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, daima afiyette olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda kaybolmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında pazarda kaybolmak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve pazarı görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan yeşil biber almak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan ayakkabı almak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda balık görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda para bulmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir