AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan armut almak

Kahve falında pazardan armut almak

Kahve falında pazardan armut almak kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, bilgiyle donanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan armut almak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Kahve falında pazardan armut almak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda armut görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında armut ve üzüm görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma armut çalmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulur.

Kahve falında yarım armut görmek şerefe ve izzete, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında olmuş armut görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi armut yemek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut tatlısı görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir