AnaSayfa / Genel / Kahve falında zam almak

Kahve falında zam almak

Kahve falında zam almak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, anne babaya müjde verileceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Kahve falında zam almak gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında patrondan zam istemek Allah’ın kendisinden yana olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında maaş zammı görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında zam görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalettir.

Kahve falında zam almak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında patrondan zam almak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında maaşına zam yapıldığını görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında az zam almak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında zam aldığını görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir