AnaSayfa / Genel / Kahve falında zam görmek

Kahve falında zam görmek

Kahve falında zam görmek yeni kısmetlere nail olacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet eder.

Kahve falında zam gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Kahve falında maaşına zam yapıldığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında zam istemek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında zam görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zam almak hayat boyu çok sevileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zam yapıldığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, şansın kapanacağına delalettir.

Kahve falında maaşa zam aldığını görmek sorunların tek kalemde silineceğine, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maaş zammı görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında az zam almak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir