AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir araba kullanmak

Kahve falında eski bir araba kullanmak

Kahve falında eski bir araba kullanmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sıkıntıların biteceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir araba kullanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Kahve falında eski bir araba kullanmak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski model araba kullanmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında eski araba kullanmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında birinin arabasını kullanmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lüks araba kullanmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Kahve falında arabayı geri geri kullanmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, o kişiye zararının dokunacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin araba kullandığını görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı araba kullanmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir