AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla kavga ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşıyla kavga ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşıyla kavga ettiğini görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında iki arkadaşın kavga ettiğini görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın kavga ettiğini görmek yeni bir araba satın alınacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarının kavga ettiğini görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla kavga ettiğini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kavga ettiğini görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir