AnaSayfa / Genel / Kahve falında zam istemek

Kahve falında zam istemek

Kahve falında zam istemek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, acı tecrübeler edineceğine, kavgaların büyüyeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunların gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zam istemek gördüyseniz:

  • Elde etmeye çalıştığınız şeylerde size ilham verebilecek yaratıcı kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında zam istemek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında patrondan zam istemek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zam yapıldığını görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maaşa zam aldığını görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında zam aldığını görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulur.

Kahve falında zam almak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına alamet eder.

Kahve falında maaş zammı görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında az zam almak işinde çok ilerleyeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir