AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tokat yemek

Kahve falında birinden tokat yemek

Kahve falında birinden tokat yemek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinden tokat yemek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölmüş babasından tokat yemek darp edileceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında komutandan tokat yemek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan tokat yemek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında patronundan tokat yemek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden tokat yemek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından tokat yemek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinden tokat yemek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir