AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kurt görmek

Kahve falında elinde kurt görmek

Kahve falında elinde kurt görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kurt gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında elinde kurt görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında elinin kurtlandığını görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kurtçuk görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli kurtlanmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, ileride çok zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında sibirya kurdu almak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürü kurt görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında evde kurt görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu mantar görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir