AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt kafası görmek

Kahve falında kurt kafası görmek

Kahve falında kurt kafası görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kurt kafası gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında kafada kurt görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında kurt görmek sıkıntıların biteceğine, işinde başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının kurtlandığını görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kurt kafası görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kafada beyaz kurtçuk görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında kafasında kurtçuk görmek kazancın yarı yarıya artacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında kafanın kurtlandığını görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kafanın içinde kurt görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir